Hogyan válasszunk minőségi, telepített medencét a kertünkbe?

Medence a kertbe? Igen! – Ez már nem luxus – Polimedence a medence szakértő

Egy fárasztó nap után, a nyári melegben mi is eshetne jobban, mint a kellemes vízparti kikapcsolódás? Pláne, ha a pihenés ezen formáját a saját házunk udvarában élvezhetjük ki!

Bár gyakori tévhit napjainkban is, hogy egy kerti medencézés csak a tehetősek kiváltsága, szerencsére ez már korántsem állja meg a helyét. A piacon jelenleg számos medenceépítési eljárás közül választhatunk, melyek közt megtalálhatjuk a drágább luxusmedencék mellett az olcsóbb, de még mindig magas minőségű megoldásokat is.
Ha megvizsgáljuk az interneten is fellelhető piacot, akkor hamar szembeötlik, hogy az olcsó típusok általában pár éves élettartammal rendelkeznek, valamint sérülékenyek, így ezeket nem ajánljuk azoknak, akik hosszútávon gondolkoznak és meg szeretnék kímélni magukat a szezonon kívüli terhelő munkától.
Ezzel szemben, a luxustermékek ára általában bőven túlmutat az átlagos családok ráfordítási lehetőségein, így legtöbbünk számára nem bizonyulnak megfelelő választásnak akkor, ha a kültéri medencézés élményét szeretnénk ésszerű anyagi keretek közt átélni.

telepített medence

telepített medence

Akkor mégis melyik medence típus az, amelyik megfelelhet a családnak?

A válasz a műanyag medence, mely ár-érték arányban a legjobb választás jelenleg hazánkban, ha tartós kerti medencére kívánunk beruházni. A árak ennél a típusnál sokkal megengedőbbek és cserébe olyan terméket kapunk, melynek élettartama 15-20 év körül mozog átlagosan. A polipropilén alapanyagból készült (gyakran csak pp medenceként emlegetett) kültéri medence ellenálló az UV sugárzással, faggyal és környezeti behatásokkal szemben, emellett környezetkímélő is, hiszen nem oldódik ki a vízben.

Hazánkban a medence árak figyelembevétele mellett a legszimpatikusabb a Polimedence kínálata, akiknél a műanyag medence típus több formában, és méretben megtalálható. Az oldal üzemeltetője maximum 48 órás személyes ügyintézést ígér, mely tesztünk szerint meg is valósul: díjmentes ajánlatkérésünkre másnapra már válaszoltak is. A cég a telepítést tekintve is 2 napos határidőt ígér, hivatkozva arra, hogy medencetestüket a gépészettel egybeépítve szállítják, így nem kell a helyszínen ezzel már foglalkozni.
Gyakorlatilag elegendő kiásni a medence alapját, majd ebbe elhelyezik a medencetestet, feltöltik az oldalfalakat zúzott kővel és kész is: a medence használható.

medence akció

medence akció

Idén medence akció tekintetében is verhetetlennek bizonyulnak a hazai piacon: ha valaki igényel gépészetet is a műanyag medence mellé, akkor a medencetest árából 50%-ot elengednek a megrendeléskor. A gépészet amúgy is alaptartozéka a medencének, így ezzel együtt az árak elég kedvezőnek bizonyul náluk. Emellett láthatóan segítik is a vásárlókat, hiszen külön szakmai blogot vezetnek, valamint Facebook csoporttal is rendelkeznek, ahol a medencevásárlók megbeszélhetik egymással felmerülő kérdéseiket.

Ha valaki medencevásárláson gondolkozik, és hosszú távra tervez, akkor bátran ajánljuk a Polimedence csapatát! Díjmentes, kötelezettség nélküli kerti medence ajánlatért honlapjukra érdemes ellátogatni EZEN A LINKEN.

Login

Lost your password?